Avantatges de l'enregistrament de trucades telefòniques vs reunir-se cara a cara

En l'actual panorama empresarial, les trucades telefòniques o audioconferències estan ocupant un lloc cada vegada més important i ofereixen molts avantatges respectae a reunir-se físicament.

Mentre que el cost per una conferència o trucada telefònica cada vegada resulta més econòmic, els desplaçaments cada vegada resulten més cars, de manera que establir un dia per fer una audioconferència és moltes vegades la millor opció.

Tot i que la conferència telefònica no és tan personal, ofereix una sèrie d'avantatges. Una de les principals, és la possibilitat de gravar la trucada permetent a ambdues parts poder fer referència a ella posteriorment.

Si la seva empresa encara no està utilitzant aquest servei, a continuació té alguns dels avantatges que els ofereix la gravació de trucades telefòniques i per les que la seva empresa hauria de començar a fer-ho.

Imatge d'audioconferència i la gravació de trucades telefòniques

Milloreu la vostra empresa
L'enregistrament de les trucades telefòniques o audioconferències és una gran manera de poder comprovar que s'està duent a terme el negoci de la millor manera possible.

En gravar les seves trucades, pot tornar enrere i comprovar el que va sortir bé i el que no. Això podria ajudar a ser capaç d'assegurar un client o tenir dades de com tractar al client la propera vegada. En lloc d'haver de prendre notes detallades i anotar alguna dada incorrecta per error, vostè pot participar en la conversa sabent que serà capaç d'anotar qualsevol detall més endavant.

Tant si la seva empresa es centra en les vendes com en mantenir clients, mitjançant el registre de l'enregistrament de les seves trucades, podrà assegurar-se que els seus clients obtinguin un gran servei de qualitat. Quan un empleat sap se li estan gravant, ell o ella s'esforçarà més per assegurar-se que el client quedi satisfet.

Protegiu-vos de malentesos
Un altre dels beneficis de la gravació de trucades telefòniques és que en cas d'acusacions de qualsevol tipus o conflictes, es pot recórrer a la gravació i disposar de tots els detalls de la mateixa: data, durada i que va dir què. D'aquesta manera, es pot demostrar si la queixa és falsa o el malentès és incorrecte garantint així que la seva empresa tingui la millor reputació possible.

Mantingui els registres més precisos
Documentant les seves audioconferències o trucades telefòniques, es té el registre exacte del que va passar. En intentar prendre notes durant una conversa, no és estrany que escrigui alguna cosa imprecís o incorrecte. Ja sigui el dígit d'un nombre de telèfon, una data o hora incorrecta o qualsevol detall equivocat pot generar registres erronis que tindran com a conseqüència confusió o problemes.

En intentar prendre notes a mà, la gent sovint s'afanya i intenta obtenir tots els detalls sent en aquesta situació quan es produeixen els errors. Gràcies a les enregistrament de la trucada, podrà realitzar aquestes anotacions al ritme desitjat o assegurar-se que té les dades correctes.

La possibilitat de guardar les converses gravades durant molt de temps, li permet recórrer a aquesta informació sempre que sigui necessari.

Les múltiples avantatges de l'enregistrament de trucades telefòniques converteixen aquest servei en un complement essencial per a la seva empresa que li pot ajudar a estalviar, temps, diners i millorar el seu negoci.

Té més informació sobre la solució de gravació de trucades telefòniques de Telecon Sistemes, a la següent pàgina: http://www.ts-telecon.es/ca/gravacio-trucades-barcelona-gravar-converses-telefoniques