Avantatges de treballar amb un distribuïdor Alcatel Expert Business Partner

Imatge Alcatel Expert Business Partner

Com a empresa que necessita un sistema de telefonia de qualitat ha de conèixer els avantatges que obté al treballar un distribuïdor oficial Alcatel que tingui la certificació Alcatel Expert Business Partner.

La certificació Expert d'Alcatel Business Partner acredita el màxim nivell de coneixement i capacitat necessaris per analitzar, instal·lar i mantenir els productes de l'empresa Alcatel-Lucent, orientat a les solucions de centraletes telefòniques, telefonia IP i xarxes de dades.

Com s'obté la certificació Alcatel Expert Business Partner
Per aconseguir la certificació Expert d'Alcatel se segueix un programa de formació específic per a cada perfil (comercial, consultor o tècnic), adaptat a les necessitats actuals de les empreses.

A més de la formació teòrica es realitzen projectes de casos d'ús perquè els coneixements adquirits s'implementin en un entorn real.

Un cop finalitzat el programa de formació, tots els perfils de l'empresa distribuïdora realitzen els exàmens de certificació Alcatel Expert mitjançant els quals s'obtenen les acreditacions a nivell expert sobre les habilitats tècniques i coneixements Alcatel.

Que certifica l'acreditació Alcatel Expert Business Partner
A nivell global d'empresa la certificació Expert d'Alcatel ofereix les següents 3 característiques:

  1. Disseny de projectes i solucions de xarxes de veu i dades.
  2. Experts en Projectes de xarxes Alcatel.
  3. Configuració, Instal·lació i Manteniment de les Solucions d'Alcatel.

També hi ha mòduls específics en les certificacions segons el perfil de l'empleat i la fase del projecte de comunicacions:

  • Venda: Experts en productes i solucions d'Alcatel-Lucent
  • Prevenda: Enginyers de sistemes especialistes en el disseny de solucions de telefonia Alcatel i disseny de grans projectes de xarxes complexes.
  • Post-venda: Enginyers tècnics experts en configuracions avançades, instal·lació i suport de servei de productes i solucions Alcatel.

Quins avantatges ofereixen les empreses Alcatel Expert Business Partner
La certificació Alcatel Expert Business Partner assegura que el seu distribuïdor Alcatel està plenament qualificat per vendre, implementar i oferir solucions de l'empresa Alcatel-Lucent, per a comunicacions d'altes prestacions i infraestructures de xarxa als clients de petites, mitjanes i grans empreses.

D'aquesta forma la seva empresa té l'avantatge de treballar amb experts en serveis professionals, desenvolupament i implementació de solucions Alcatel i adaptades a les necessitats de cada empresa.
Tenint en compte el dany que una mala planificació de la xarxa o una incorrecta transformació de les comunicacions poden potencialment resultar en retards d'implementació, costos imprevistos i problemes de qualitat, així com el potencial desajust amb l'estratègia empresarial.
En treballar amb un Expert Business Partner d'Alcatel-Lucent en les seves comunicacions i projectes de xarxa la seva empresa es beneficia d'una àmplia experiència en la integració: Controlant els riscos, els costos i la qualitat a través dels projectes de desplegament previstos.

A nivell tècnic, la seva empresa s'assegura que el servei tècnic que manté i evoluciona les seves solucions i productes Alcatel realitza operacions de la màxima qualitat, assegurant les seves comunicacions i de forma proactiva.
El servei tècnic del distribuïdor d'Alcatel-Lucent ofereix assistència tècnica i evolució per mantenir el seu sistema en funcionament eficientment i amb el rendiment òptim.
A més, el suport proporcionat sobre el programari de Comunicacions Alcatel proporciona una protecció completa per assegurar que els sistemes i les centraletes Alcatel OmniPCX sempre estan funcionant a la seva màxima capacitat, amb un avançat suport tècnic, les actualitzacions de firmware i el manteniment de versions.

Els distribuïdors Alcatel o Alcatel Business Partners acreditats com Expert ofereixen l'avantatge d'aportar l'experiència i el coneixement necessaris per treballar amb productes i solucions Alcatel, tot això certificat per la formació i exàmens del programa de certificacions d'Alcatel-Lucent.

Podeu accedir a la notícia sobre la certificació de Telecon Sistemas com Alcatel Expert Business Partner, aquí.