Cartelleria digital: Guia de solucions per sectors

Cada vegada són més els sectors on la cartelleria digital (Digital Signage) demostra el seu èxit en la difusió de la publicitat de comerços i empreses.

Al contrari dels antics cartells publicitaris, la cartelleria digital ofereix una publicitat dinàmica en temps real amb funcions addicionals com les tàctils. Tot això que suposa una millora atractiu tant visual com funcional per a usuaris o clients.

El dinamisme de la cartelleria digital fa que les diferents solucions disponibles s'hagin d'adaptar per a cada un dels sectors de comerç, ja que no totes les solucions són vàlides per a tots els sectors.

La següent guia de solucions de cartelleria digital o digital signage mostra les diferents solucions que s'adapten a cada un dels sectors.

Entre els diferents tipus de comerços, podem diferenciar pels objectius específics de publicitat digital mitjançant pantalles de cartelleria digital que necessiten, així tenim:

Cartelleria digital en Educació:
Amb solucions per a escoles i instituts: per mostrar presentacions, calendari de classes, plànols, esdeveniments, etc
Per saber més sobre cartelleria digital al sector de l'educació, premi aquí.

Cartelleria digital en Restauració:
Perquè els bars i restaurants puguin mostrar les ofertes i els menús en format digital, entre d'altres opcions disponibles.
Per entrar més en detall sobre cartelleria digital en restaurants, premi aquí.

Cartelleria digital a Transports:
Les solucions específiques per a aeroports, autobusos, trens, taxis i tota mena de transports. Permeten mostrar informació d'horaris, destinacions, preus, plànols del lloc, ofertes, incidències, compra de bitllets o avisos d'emergència; entre altres usos.
Per a una informació més detallada sobre la cartelleria digital en el sector dels transports, premi aquí.

Cartelleria digital a Hotels:
Per als hotels és una bona opció tenir disponibles pantalles digitals a recepció, vestíbul, ascensors i habitacions. L'objectiu és mostrar Informació de l'hotel, benvinguda, esdeveniments, plans i guia de l'hotel, informació turística, informació meteorològica, etc
Té més informació sobre la cartelleria digital en els hotels, aquí.

Cartelleria digital a Hospitals:
Als hospitals i centres mèdics són molt útils les pantalles digitals per mostrar informació de les visites, torns, sales d'espera, ubicació i plànols, o simplement per mostrar com oci dins de les sales d'espera i habitacions.
Per a més informació sobre la cartelleria digital en els hospitals, premi aquí.

Per a més informació sobre les pantalles i el software, pot accedir a la nostra pàgina índex de Cartelleria Digital.