Els beneficis de les comunicacions unificades amb Alcatel OpenTouch

Actualment, amb la rapidesa amb què canvien les comunicacions empresarials, la solució de comunicacions unificades Alcatel OpenTouch proporciona una tecnologia de comunicacions per a les necessitats actuals i futures, assegurant una experiència d'usuari sense fissures dins la seva empresa.

Alcatel OpenTouch fa que la mobilitat sigui un apartat més de la comunicació en la seva empresa, amb les eines que proporcionen col·laboració, intercanvi i multitasca.

Alcatel OpenTouch és la solució conversa que connecta als seus empleats amb el recurs adequat en qualsevol lloc, en qualsevol moment ia qualsevol dispositiu des d'una única plataforma.

Els beneficis funcionals d'Alcatel OpenTouch són:

  • Millor col·laboració: Alcatel OpenTouch ofereix sense fissures conversa col·laborativa a través de dispositius multimèdia.
  • Eficiència de l'empleat millorada: Els empleats poden diferenciar-se de la competència a través de comunicacions simplificades i racionalitzades que els permet moure més ràpid i ser més productius, l'accés a la informació rellevant i l'habilitat amb les trucades en temps real.
  • Preparat per BYOD: OpenTouch permet multimèdia i comunicacions eficaces de múltiples dispositius actuals com els telèfons intel·ligents i les tauletes.
  • Optimització dels processos de negoci: la col·laboració amb Alcatel OpenTouch i la tecnologia de presència integrada millora la col·laboració empresarial, accelera l'accessibilitat i simplifica la comunicació a tota l'empresa.
  • Inversió Sostenible: Alcatel OpenTouch satisfà les seves necessitats de comunicació empresarial actuals i prepara la infraestructura per al futur.

Si actualment la seva empresa disposa de centraletes telefòniques, pot aprofitar les inversions en tecnologia realitzades fins ara per a la transformació cap al futur de les comunicacions empresarials.

Els beneficis tècnics de l'adaptació a Alcatel OpenTouch inclouen:

  • Aprofitar la infraestructura existent: OpenTouch li permet aprofitar completament les seves inversions d'infraestructura anteriors com la consolidació del seu entorn de comunicacions.
  • Transformació amb suavitat: pot evolucionar les comunicacions de la seva empresa al seu propi ritme, afegint progressivament nous usos als empleats en una infraestructura híbrida.
  • Gestió centralitzada: Alcatel OpenTouch ofereix un únic punt de gestió per a les aplicacions, usuaris, dispositius i xarxes.
  • Integració d'Aplicacions: OpenTouch s'integra plenament totes les principals categories d'aplicacions dins dels serveis de comunicacions unificades.
  • Funciona sense problemes en entorns multi-vendor: L'ús de models flexibles que aprofiten l'arquitectura SIP, Alcatel OpenTouch funciona a la perfecció en entorns de múltiples proveïdors.

Per a més informació, contacti amb Telecon Sistemes.