Equips WIFI Professionals 5GHz 1.300 Mbps Ubiquiti AP-AC-PRO

Els presentem els nous equips WIFI professionals Ubiquiti AP-AC-PRO, uns equips WIFI que permeten treballar simultàniament sobre la banda de 5 GHz i sobre la banda 2.4 GHz.

Equips WIFI Professionals

Són solucions adaptades per a un entorn professional com poden ser hotels o empreses que requereixin equips per instal·lar una xarxa wifi de llarg abast i amb alta velocitat de transferència.

Característiques tècniques dels equips WIFI Ubiquiti AP-AC-PRO

Es tracta d'uns equips WIFI que funcionen simultàniament a 802.11ac (fins a 1300 Mbps) sobre la banda de 5 GHz i en 802.11n (fins a 450 Mbps) a la banda de 2.4 GHz.

Aquests equips es gestionen a través del software controlador de Unifi. Aquest software està disponible per a les plataformes Windows, Mac OsX o Linux (Ubuntu / Debian). No requereix d'un cost addicional ni llicència extra per al seu ús.

Evolució tecnològica equips WIFI

El nou estàndard 802.11ac és l'evolució del conegut 802.11n. Aquesta tecnologia promet, a dia d'avui, velocitats de fins a 1.3 Gbps amb 3 spatial streams de dades, i segons l'estàndard això podrà millorar en un futur.

Evolució tecnològica dels equips WIFI

Conclusions tècniques dels equips WIFI professionals

Aquestes velocitats de fins a 1.3Gbps no volen dir que la pròpia xarxa cablejada de 1 Gbps sigui ara mateix un coll d'ampolla, ja que Gigabit Ethernet és Full-Duplex i el wireless és Half-Duplex.

A més hem de tenir present que el WIFI és una xarxa sense fils que interactua amb factors externs que poden causar pèrdues de senyal o cobertura per interferències, rebots, etc.

Per això és gairebé impossible arribar a les velocitats que ofereix la xarxa cablejada de 1Gbps, però amb aquests equips WIFI 5GHz ja ens anem acostant a aquest límit.

Per tot això, des Telecon Sistemes recomanem els nous equips Wifi professionals Ubiquiti AP-AC-PRO.

Per més informació, contacti amb Telecon Sistemas.