Funcions principals dels Gateway VoIP

Un Gateway VOIP és un dispositiu que converteix el trànsit de la telefonia en IP per a la seva transmissió a través d'una xarxa de dades.

Els Gateway VoIP s'utilitzen de 2 maneres:

1. Per convertir les trucades entrants de les línies telefòniques en VoIP (SIP):

D'aquesta manera el gateway VoIP permet que les trucades rebudes mitjançant la xarxa de telefonia pública (PSTN) siguin transformades i col·locades en la xarxa de telefonia IP de l'empresa.

Actualment en molts casos, depenent dels sistemes i les configuracions és preferible seguir utilitzant les línies telefòniques tradicionals perquè garanteixen una major disponibilitat i qualitat de trucada.

2. Per connectar una centraleta telefònica tradicional a la xarxa IP

D'aquesta manera, amb el Gateway VoIP permet fer trucades des de la centraleta telefònica actual a través de VoIP.

Les trucades són enviades a través d'un proveïdor de serveis VoIP, o en el cas d'una empresa amb múltiples sucursals o oficines es realitza enrutament de les trucades a través d'Internet reduint els costos de manera dràstica.

Els gateway VoIP estan disponibles com a unitats externes o com targetes PCI. La gran majoria dels dispositius són unitats externes.

El dispositiu gateway VoIP normalment ve amb un connector per a la xarxa IP i un o més ports per connectar les línies telefòniques al dispositiu.

Per a més informació podeu consultar el nostre apartat dedicat en exclusiva als Gateway VoIP.

Gateway VOIP AudioCodes

En TS-Telecon Sistemes som una empresa especialista en la venda, instal·lació i manteniment de Gateway VoIP, tenim un equip de professionals experts que s'us les solucions de comunicacions empresarials segons les seves necessitats.

Contacti amb TS-Telecon Sistemes per a més informació.