Raons per gravar converses telefòniques

Les facilitats que hi ha actualment per gravar les converses telefòniques a la seva empresa li pot proporcionar alguns avantatges en el seu negoci, avantatges i beneficis de cara a obtenir tenir un millor control de les trucades i poder utilitzar la gravació de les converses telefòniques per donar un millor servei als clients del seu negoci.

En aquest sentit a continuació mostrem un llistat amb les principals raons per les que el seu negoci deuria tenir accés i realitzar la gravació de les converses telefòniques:

  • La conversa telefònica podria ajudar a proporcionar informació per a assumptes legals (Tribunal de Justícia, policia, etc...)
  • Si la persona que truca proporciona informació tècnica (un metge, de laboratori d'alta tecnologia, Advocat, etc...) que ha de ser guardada i, probablement, pugui utilitzar posteriorment per revisar la informació de la trucada.
  • La persona que realitza la trucada li proporciona informació com adreces de carrers, números de telèfon, etc... , que vostè pot ser que necessiti en el futur.
  • Molts dispositius de gravació de converses telefòniques no només guarden la informació de la trucada, també dades com el temps de la trucada, la data, durada, etc...Aquestes dades en general són necessari tenir registrats per quan es necessita trobar una conversa en el futur.
  • Molts acords verbals tenen lloc al telèfon i per tant, un enregistrament pot oferir un contracte vinculant.
  • Si utilitza el seu contestador automàtic quan no està disponible, la gravació de les trucades de telèfon també atrapava les crides per enviar un arxiu amb la capacitat d'escoltar els missatges de la manera més convenient.
  • Les gravacions telefòniques poden ser utilitzades en les situacions de confusió en què és important que les parts de la conversa en una data posterior hagin d' establir el que realment es va dir.
  • L'enregistrament de totes les trucades proporciona un registre que podria ser necessari revisar en els exemples com, quan arriba la factura telefònica amb trucades que van a certs números o quan es vol saber qui va fer aquesta crida a la nit a tal hora.

Com pot comprovar les aplicacions i els beneficis de gravar les trucades telefòniques de la seva empresa són múltiples, i no hauria de passar sense treure profit d'aquesta tecnologia per millorar el seu negoci.

Contacti amb l'equip expert de TS-Telecon Sistemes per obtenir orientació i conèixer més sobre les comunicacions empresarials i les solucions i serveis que podem oferir-li.

Accedir al formulari de contacte TS.