Telèfons d'Audioconferència a Barcelona. Polycom, Konftel

En Telecon Sistemes som una empresa de solucions de comunicacions empresarials ubicada a Barcelona, tenim disponibles telèfons de Audioconferència de les marques Polycom i Konftel.

Els millors telèfons de audiconferencia s'han d'adaptar automàticament a cada ambient de reunió, proporcionant claredat de veu d'alta fidelitat per a tots els participants. Els participants en trucades d'audioconferència han de poder parlar en un nivell de conversa natural i ser escoltats amb claredat des d'1 a 6 metres del micròfon.

Entre altres característiques a considerar l'hora de triar un sistema d'audioconferència per la seva empresa hi ha la possibilitat de connexió a telèfons fixos, a telèfons DECT, a mòbils i a ordinadors. A més també la capacitat de configuració del micròfon i altaveus, i la funcionalitat per afegir noves característiques i aplicacions al telèfon.

Dins del nostre catàleg de telèfons de Audioconferència tenim disponibles els millors equips de les marques de referència:

  • Audioconferència Polycom Soundstation.
  • Polycom Voicestation.
  • Audioconferència KONFTEL 300.
  • KONFTEL 100.

...

Si necessita un telèfon de Audioconferència, l'equip de Telecon Sistemes el guiarà i assessorarà perquè triï exactament la Audioconferència que s'adapti a les necessitats de la seva empresa, a més d'oferir tot el suport tècnic necessari per a la seva correcta instal·lació, configuració i ús.

Formulari pressupost Audioconferència Barcelona

Audioconferència

Contacti aquí amb Daratel – Telecon Sistemas per més informació.

També pot contactar a través del nostre Telèfon central d'Informació:

Servei Tècnic contacte Telecon Sistemas Barcelona: 932 289 110