Venda de centraleta Alcatel Ominipcx Office (OXO) a Barcelona

Data de projecte: 
2014/01
Localitat (Zona): 
Barcelona
Equip / Servei: 
Centraleta Alcatel Ominipcx Office (OXO)
Necessitat: 
Centraleta telefònica per a noves oficines
Solució aportada: 

Fundació ubicada a Barcelona està interessada en la compra d'una centraleta telefònica per a unes noves instal·lacions que entraran en funcionament en les pròximes setmanes.

Per aquest motiu, es posen en contacte amb el departament comercial de Telecon Sistemes. El nostre comercial assessora al client en base a les necessitats que exposa i concerta una visita a la instal·lacions per valorar l'estat de les mateixes i seleccionar amb més fonament la centraleta telefònica que més li podria interessar.

Es tracta d'un centre amb diversos despatxos i infraestructura de xarxa prèvia. El client comenta la possibilitat d'ampliació en un futur tant en funcionalitats com en extensions, requisit que es tindrà en compte en la proposta incloent una centraleta que permeti escalabilitat en funcionalitats i extensions.

Amb tota la informació recopilada, el nostre comercial elabora una proposta en què inclou la venda d'una centraleta Alcatel OmniPCX (OXO) amb les extensions necessàries per a la posada en marxa del centre i amb opció a ampliar el nombre de les mateixes en els successius mesos .

A més s'inclou un contracte de manteniment de la centraleta que cobreix les necessitats de suport tècnic que el client desitjava.

Se li presenta la proposta al client i aquest l'accepta tancant la venda de la centraleta satisfactoriment.

S'estableix un dia per dur a terme la instal·lació. Els nostres tècnics es desplacen i connecten la nova centraleta Alcatel OXO a la infraestructura existent. Es configura en base a les necessitats del client i es realitzen les proves pertinents per confirmar que tot funcioni correctament.

Temps d'execució: 
3 hores (desplaçament inclòs)
Resultat Final: 
Venda de centraleta Alcatel amb instal·lació, configuració i funcionant correctament
Imatge de centraleta Alcatel OXO

Contacti aquí amb Daratel – Telecon Sistemas per més informació.

També pot contactar a través del nostre Telèfon central d'Informació:

Servei Tècnic contacte Telecon Sistemas Barcelona: 932 289 110